Hardware-ondersteuning

Start een nieuw hulpverzoek

Selecteer het land waarin u zich bevindt om een hulpverzoek te beginnen.

[gravityform id=”43″ title=”false” description=”false” ajax=”false” /]

Waarom starten we hier? We willen ervoor zorgen dat u ondersteuning krijgt van de dichtstbijzijnde en meest geschikte servicelocatie.

Wilt u met ons technische ondersteuningsteam spreken?

Kies een land aan de linkerkant en klik op verzenden om het juiste servicecentrum bij u in de buurt te vinden.

Op zoek naar software-ondersteuning?

Bezoek onze Software en technische ondersteuning pagina’s

Het verzenden van uw SDT-hardware voor service of kalibratie is een eenvoudig proces. Volg de onderstaande stappen.

BEDENK – alleen die instrumenten die jaarlijks worden gekalibreerd, komen in aanmerking voor SDT’s LEVENSLANGE GARANTIE. Deze garantie is van toepassing op de volgende producten: SDT340, SDT270, SDT200, SDT LUBExpert KIT, SDT LEAKChecker KIT, SDT LUBEChecker KIT, SDT TIGHTChecker KIT, SDT TRAPChecker KIT, SDT HATCHecker, SDT T-Sonic1, SDT T-Sonic9.

Hoe het werkt

1 – Retourneer al uw apparatuur

We raden u aan uw complete SDT KIT te retourneren en uw apparatuur in de originele opbergkoffer op te sturen om schade tijdens het transport te voorkomen. Dit maakt ook een nauwkeurige boekhouding van de ontvangen componenten mogelijk en voorkomt extra kosten bij retourzending.

Stuur uw apparatuur naar het volgende adres of naar uw erkende SDT-distributeur:

SDT International
Bd. de L’Humanité 415
B-1190, Brussels
Belgium
SDT North America
7677 County Road 2
Cobourg ON K9A 0X4,
Canada

*Stuur voor TankTest-systemen geen mechanische huls, zuig- of persleidingen mee.

2 – Verificatie van apparatuur

Door SDT Erkende Reparatiecentra controleren elk ontvangen item/onderdeel, inclusief:

• Ultrasone ontvanger
  • Batterij & lader
  • Kabels
  • Sensoren & accessoires
  • Ultrasone zenders

3 – Schriftelijke schatting voor reparatie/kalibratie

Een reparatie- en/of kalibratieschatting wordt altijd ter goedkeuring verzonden voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd.

Reken op ongeveer drie werkdagen om onze schatting te ontvangen vanaf het moment dat ons reparatiecentrum uw SDT-set ontvangt.

4 – Voltooiing van het werk en retourzending

Reken op ongeveer drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling, voor ons servicecentrum om uw reparaties/kalibratie te voltooien.

Eenmaal voltooid en verzonden, wordt er een e-mailmelding verzonden met de verzendgegevens en het trackingnummer.

*Reken voor TankTest-systemen twee dagen extra als de sensoren moeten worden vervangen.