uas3

De gegevens verzameld door het smeerteam zijn precies dat wat het Condition Monitoring team nodig heeft als eerste verdedigingslinie die dient als een soort van triage. Het zijn nu eenmaal deze gegevens die het CM team gebruikt om trends op te sporen en grondigere analyses uit te voeren.

Met de UAS3 software krijg je eenvoudig toegang tot je LUBExpert gegevens en kan je smering al dan niet aanduiden als mogelijke oorzaak van een probleem. Tegelijkertijd zal LUBExpert je automatisch wijzen op vermoedelijke defecten en dit vanuit dezelfde UAS3 software.

UAS3 is uitgerust met alle noodzakelijk tools voor een betrouwbare analyse en goede vaststelling.

De JUISTE PLAATS

Hoe kan je weten of je het juiste lager smeert als je verantwoordelijk bent voor wel duizenden onderdelen?

De interne assistent van LUBExpert leidt je door de fabriek via de boomstructuurnavigatie van de Ultranalysis® Suite 3 (UAS3).

Je krijgt eenvoudig toegang tot alle beschikbare informatie over onderdelen, geplande taken, verzamelde gegevens en de toestand van apparatuur en dit voor iedere machine, groep van machines of fabrieksafdeling.

Het JUISTE INTERVAL

Of je nu smeert op basis van een kalender of toestand, LUBExpert en de Ultranalysis® Suite 3 software waarschuwen je wanneer de smering van lagers nodig is.

De alarmen die in werking treden door de VIER evolutionaire TOESTANDSINDICATOREN van SDT zorgen ervoor dat het ‘krakende wiel’ op het gepaste moment gesmeerd wordt. UAS3 is uitgerust met zinvolle indicatoren om snel een eerste beeld te krijgen via alarmen en duidelijke trendgrafieken.

De JUISTE INDICATOREN

Dankzij LUBExpert kan je vertrouwen op correct gesmeerde lagers. De activiteiten worden teruggekoppeld naar de UAS3 software voor gegevensbeheer. Hier krijg je toegang tot logische verslagen met een overzicht van de toestand voor en na, de hoeveelheid smeermiddel toegevoegd per punt en het totale smeermiddelverbruik per afdeling of voor de volledige fabriek.