SDT International SA, wereldwijd marktleider in ultrasone oplossingen voor energiebeheer en op conditie gebaseerd onderhoud, kondigt met trots de overstap aan naar een nieuwe geavanceerde oplossing in samenwerking met HANGZHOUHOU CRYSOUND ELECTRONICS CO., LTD. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in het voortdurende streven van SDT International SA om klanten te voorzien van de meest innovatieve en hoogwaardige oplossingen.

De nieuwe oplossing, die het vorige aanbod vervangt, vertegenwoordigt een opmerkelijke vooruitgang in de detectie van persluchtlekken en gedeeltelijke ontladingen in industriële omgevingen. Deze oplossing is het hoogtepunt van de expertise van SDT International SA en HANGZHOUND CRYSOUND ELECTRONICS CO., LTD, twee gerenommeerde spelers op het gebied van akoestische detectie.

De samenwerking wordt geleid door de respectieve CEO’s, André DEGRAEVE voor SDT International SA en Jason CAO voor HANGZHOU CRYSOUND ELECTRONICS CO., LTD. Samen zullen ze een revolutionaire reeks ultrasone akoestische camera’s aanbieden die uitblinken in gevoeligheid, duurzaamheid en veelzijdigheid.

CRYSOUND Akoestische Imager

Benoit Degraeve van SDT International SA en Jason Cao van HANGZHOU CRYSOUND ELECTRONICS CO., LTD schudden elkaar de hand na het ondertekenen van hun samenwerkingsovereenkomst.

CRYSOUND range

André DEGRAEVE, CEO van SDT International SA: “ Deze overgang naar onze nieuwe oplossing onderstreept onze voortdurende toewijding aan innovatie en klanttevredenheid. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe oplossing onze klanten een nauwkeurigere en betrouwbaardere detectie zal bieden en zal bijdragen aan hun energiebesparingsdoelstellingen. De prijs en productiekwaliteit hebben ons er onmiddellijk van overtuigd dat dit naar onze mening veruit de meest succesvolle oplossing op de markt is.

Jason CAO, CEO van HANGZHOU CRYSOUND ELECTRONICS CO., LTD, voegde hieraan toe: “ We zijn verheugd over de samenwerking met SDT International SA om een geavanceerde oplossing te bieden die de grenzen van ultrasone technologie verlegt. Onze toewijding aan innovatie en kwaliteit is duidelijk zichtbaar in elk aspect van deze nieuwe ultrasone camera.

De overgang naar de nieuwe oplossing is in lijn met de gezamenlijke missie van beide bedrijven om oplossingen te leveren die tegemoet komen aan de veranderende behoeften van industrieën en tegelijkertijd energie-efficiëntie en preventief onderhoud voor elektrische toepassingen bevorderen.

Uitgebreide Argumenten voor de Belangrijkste Punten

Aanpasbaar

  • IP54: Met een hoog beschermingsniveau (IP54) tegen stof en vocht is deze oplossing ontworpen om probleemloos te functioneren in veeleisende industriële omgevingen.
  • ATEX: De CRY2624 is een draagbare explosieveilige industriële akoestische beeldvormer in ATEX-uitvoering, geschikt voor gevaarlijke brandbare gassen en gebieden met strikte beperkingen voor explosiebeveiliging.
  • BEUGELD: Deze industriële akoestische imager is gemaakt van een aluminiumlegering, is robuust en geschikt voor complexe werkomgevingen.

Nauwkeurig

  • 128 MEMS: Met 128 geavanceerde MEMS-sensoren biedt deze ultrasone camera ultragevoelige detectie van persluchtlekken met betrouwbare resultaten bij een afstandsbereik tot 120 m.
  • FOCUSFUNCTIE: De focusfunctie elimineert omgevingsinterferentie, waardoor een nauwkeurige identificatie van lekbronnen mogelijk is.
  • INTELLIGENT HERKENNEN: Met een PRPD-mappingfunctie voor diagnose van gedeeltelijke ontlading en intelligente gaslekdetectie.

Agile

  • COMPLEET: Gebruiksvriendelijke reeks van 3 akoestische camera’s met meerdere modi, taalondersteuning en uitbreidbaar geheugen.
  • RAPPORTAGE: Op sjablonen gebaseerde gegevensverwerking en -registratie voor het eenvoudig genereren van rapporten.
  • PRO VERSIE: LEAKChecker en LEAKReporter CMS helpen bij het lokaliseren van lekken en het maken van rapporten.

Over SDT International SA:

SDT International SA is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en marketing van ultrasone meetapparatuur voor energiebesparing en onderhoudsoplossingen op basis van conditie, en biedt geavanceerde technologieën voor uiteenlopende industriële behoeften.

Over HANGZHOU CRYSOUND ELECTRONICS CO., LTD:

HANGZHOUND CRYSOUND ELECTRONICS CO., LTD is een wereldwijd toonaangevende leverancier van akoestische testoplossingen met meer dan 25 jaar ononderbroken inspanningen. CRYSOUND levert professionele akoestische diensten om ’s werelds meest gecompliceerde akoestische testuitdagingen voor de industrie op te lossen. Ze zetten zich in om hun missie te realiseren om akoestische metingen eenvoudiger dan ooit te maken.